Privacyverklaring


Re-cycle-me.com verwerkt persoonsgegevens voor het contactformulier, cookies en nieuwsbrieven.

  1. Contactformulier

Om uw vragen, opmerkingen of klachten te kunnen behandelen, vragen we enkele relevante persoonsgegevens. Wij hebben bijvoorbeeld uw e-mailadres nodig om te kunnen reageren. Wij bewaren uw persoonsgegevens uiterlijk een jaar na ontvangst, omdat het soms voor komt dat een klant refereert naar een eerder contact.

  1. Cookies

We gebruiken cookies om u een optimale gebruikerservaring te kunnen bieden. De meeste cookies die we gebruiken zijn functionele cookies, om de websitepresentatie te verbeteren. Bijvoorbeeld door de schermresolutie op te slaan. Daarnaast gebruiken we ook analytische en tracking cookies:

a) Google Analytics zet cookies in zodat we kunnen bijhouden hoe vaak de website bezocht wordt.

b) Facebook Pixel maakt adverteren via Facebook mogelijk.

Voor deze doeleinden worden sommige cookies gedeeld met Google en Facebook.

Wilt u niet dat wij cookies gebruiken? Hier leest u hoe u cookies kunt uitschakelen.

  1. Nieuwsbrieven

U kunt zich aanmelden om aanbiedingen of nieuwsbrieven te ontvangen. Dergelijke mails sturen we alleen met uw toestemming. Onderaan iedere nieuwsbrief kunt u zich op elk moment uitschrijven. Voor onze nieuwsbrieven maken wij gebruik van Mailchimp. Wanneer u zich aanmeldt voor een van onze nieuwsbrieven, worden uw gegevens, zoals e-mailadres en naam opgeslagen op de servers van Mailchimp. Het Amerikaanse bedrijf Mailchimp is aangesloten bij het EU-US Privacy Shield, waardoor zij verplicht zijn om zich te houden aan de Europese privacywetgeving.

Onder de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) heeft u een aantal rechten waar u zich op kunt beroepen. Alles over deze rechten kunt u vinden op deze pagina op de website van de Autoriteit Persoonsgegevens.

Indien u het niet eens bent met de manier waarop wij omgaan met uw persoonsgegevens, hopen we dat u ons dat laat weten via onderstaande contactgegevens of via het contactformulier op de website. U heeft ook het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

 

Re-Cycle-Me

Rotsoord 13A

3523CL, Utrecht

info@re-cycle-me.com

+31 (0)30 254 20 42